Site Overlay

Mjölkchokladpannacotta

Det här va jättegott!!!!

Jag råder er att testa – och det är inte alls svårt att göra. Se bara till att planera in att göra den i tid!

Ingredienser
2 dl vispgrädde
2 msk socker
100 g mjölkchoklad
0.75 st gelatinblad

Gör så här
1. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter.
2. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock.
3. Ta upp gelantinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i den varma grädden och rör om så att det smälter.
4. Hacka chokladen och lägg i bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
5. Häll upp i 2-4 koppar eller glas och ställ dem kallt i kylen cirka 3 timmar tills de stelnat helt.
6. Servera med färsk frukt, gärna hallon och björnbär

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *