Site Overlay

Lammfärsbiffar med rotsaker och fetaostsås

20120312-222801.jpg

Vilken härlig middag. Skulle blivit färska räkor, men de var slut när jag kom från jobbet. Det fick bli lamm istället.

Började med att jag plockade på mig lite mandelpotatis, härliga lila morötter och min favvis, sötpotatis. När jag kom till köttdisken låg den bara där, lammfärsen.

Väl i köket gjorde jag så här;
1. Skär rotsakerna, lägg i en ugnsfast form och in i ugnen på ca 200-225 grader.
2. Blanda lammfärs, 1 ägg, smulad fetaost, fint hackade soltorkade tomater, salt & peppar i en bunke. Mojsa ihop med händerna till en go smet och stek biffarna så de får färg. Lägg sedan i en form för att stekas klart i ugnen.
3. Blanda fetaost och turkisk yoghurt. Voila och såsen e klar.

Komplettera med annat gott om du vill. Mums mums vilken go middag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *