Site Overlay

Ravioli med lufttorkad skinka

Det här va jättegott!! En rätt med många möjligheter att utveckla med de ingredienser man själv gillar :)

 

4 personer

Ingredienser
2 pkt ravioli eller tortellini med spenat- och ostfyllning
150 g lufttorkad skinka
4-5 portabellosvampar
2 vitlöksklyftor
2 dl matlagningsgrädde
½ dl mjölk
2 msk hackad basilika
2 msk hackad persilja
salt & peppar

Gör såhär
1. Koka raviolin enl anvisningarna på förpackningen
2. Skär svampen i “lagom” bitar och stek i lite smör och olja tillsammans med smått hackad vitlök
3. När det stekt en liten stund, häll i mjölk och grädde och låt koka ihop på låg värme.
4. Lägg sedan i lufttorkad skinka, skuren i mindre bitar.
5. När raviolin är färdig, häll av i ett durkslag och häll sedan ner i såsen
6. Krydda med basilika, persilja, salt och peppar.
7. Efter du lagt upp maten på tallrikar, riv över lite parmesanost.

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *